Rabu, 31 Oktober 2012

SEGMEN: AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


Malam ni ibu join segmen yang cukup simple daripada Ayuinsyirah. Ayu berharap agar ramai yang join segmen ni. Kepada yang berminat, sila klik banner di atas. Segmen ni tamat pada hari Jumaat, 9 November 2012, jam 11.00 malam.

Syarat-syaratnya (cnp dr blog Ayu):
  1. Sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu.. bolehkan.. hehe 
  2. Tajuknyer SEGMEN: AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER 
  3. Gam kuat2 gambar comel di atas dan linkkan ke entry ini ye
  4. Kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh... tak tag pun takpe...hehehe 
  5. Siap... gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe
p/s: Meh kita join ramai-ramai..

15 ulasan:

  1. tq ibu... sudi join segmen ayu...

    BalasPadam
  2. rasanya ayu ada jemput join segmen dia ni...
    nak check semula la...
    selamat bersegmen ibu... ^_^

    BalasPadam
  3. singgah sini balas kunjungan dr segmen yg sme
    dah follow ibu #290

    BalasPadam
  4. dari segmen yg sama :)
    done follow sini ..

    BalasPadam
  5. daa foloe balik .. tq sangat2 sudi foloe belog hanan yang x seberape :)

    BalasPadam
  6. bw dari segmen yg sama :)

    http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  7. Kunjungan balas dari Wilma...
    Selamat bersegmen Ibu :-)

    BalasPadam
  8. saya join segment jgak.. jalan2 kat sini.. :-)

    BalasPadam
  9. dah join .. jom meriahkan segmen saya pulak -

    http://zzqil.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

    BalasPadam
  10. tq follow n0sa..follow ibu balik...

    BalasPadam
  11. datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  12. Merayau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  13. datang follow sini dari segmen yang sama ..! ~ tengs visit mine =)

    BalasPadam
  14. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    BalasPadam
  15. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA