Khamis, 1 November 2012

Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang



Awal pagi ni ibu join satu lagi segmen. Terima kasih Maria yang tag ibu untuk join segmen ini. Segmen kali ni anjuran Ain punya cerita. Ain anjurkan segmen ini untuk membantu bloggers baru yang ingin menaikkan followers mereka. Memang sesuai benar ibu join... 

Ada hadiah menarik tau.. Nak join, sila klik banner.

Syarat-syarat:
  1. Dah follow blog Ain dan like fan page Ain. Sorry, ibu tiada akaun twitter. 
  2. Dah buat entry dan tampal banner yang dilinkkan ke blog Ain. 
  3. Print screen jumlah follower sekarang.
Target ibu adalah 320 followers

   4. Ibu tag Miz Ruha dan MamaQS. 
   5. Dah hantar link entry ni ke kotak komen.
   
   Siap..

p/s: Terima kasih atas kunjungan rakan2. Maaf kerana belum sempat balas kunjungan kalian. Banyak benar kerja yang perlu dibereskan sebelum cuti sekolah ni.


30 ulasan:

  1. wah dinda kena TAG le...ok kejap lagi dinda akan jalan kan kerja dinda ye....

    BalasPadam
  2. alamak! kena tag.. haha...
    kalau berkesempatan, sy join.. ^_^

    BalasPadam
  3. Rajin juga Sal join dan melayan segmen2 ni.

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen ya kak salmi... ;)

    BalasPadam
  5. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    BalasPadam
  6. hai dah goleng-2 sini..

    http://anafunnies.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  7. salam...dr segmen yg sama...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  8. E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  9. salam kenal...(",)
    tq follow saya, follow akak balik.

    BalasPadam
  10. selamat bersegmen kak mie~

    BalasPadam
  11. selamat bersegmen.. ye ;)

    psst..itu lah banyak petua pun kalau tak rajin tak menjadi kan :)

    BalasPadam
  12. Good luck semoga follower meningkat naik mendadak!

    BalasPadam
  13. as salam

    nice segment kak,akak ape khabar? :)

    **nak tanya, order akak tu dah siap..saya dah emel detail.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok Tihara.. nanti akak check email

      Padam
  14. dtg melawat rakan blogger. salam perkenalan. kalau belum dtg blog kita, jomlaa.. kalau sudah terima kasih... =)

    BalasPadam
  15. Salam perkenalan.. Rajin join segmen..

    BalasPadam
  16. follow sini :) http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  17. dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  18. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  19. done follow sini
    hit me back

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  20. done follow semule kat sini..thankss sudi follow ^^

    BalasPadam
  21. Aida dari segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog kamu ^^ good luck dear :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    BalasPadam
  22. tahniah ibu follower dah lepasi target..

    BalasPadam
  23. Berbalas kunjungan,
    saya da follow balik :)

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA