Ahad, 25 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Tarikh tutup:  03.12.12/11.59pm
 
Wah, segmen yang dianjurkan oleh Emas Putih ni mendapat sambutan hangat! Jadi, ibu pun nak turut memeriahkan segmen ni. Lagi pun, ibu baru saja habis bw ke kesemua blog peserta segmen-segmen yang ibu dah join sebelum ni.
  
Syarat-Syarat:
  1. Buat tajuk entry: Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih 
  2. Letak banner kat bawah ni and tempek kat entry blog and link kan ke entry ni.
  3. Like page ni Emas Putih[dot]Com 
  4. Letakkan link entry segmen anda ke ruangan komen. 
  5. Due date: 13.11.12/00.00am - 03.12.12/11.59pm (3 Weeks)

RM10 topup untuk 3 blogger bertuah by random

Kepada yang nak turut serta, klik banner di atas.

p/s: Jom join & bw..


24 ulasan:

  1. good luck :)

    # Jom kita sama-sama memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah ibu join jika berkesempatan.. Thanks mee

      Padam
  2. salam nor salmi...
    slmt bsegmen,gd luck ya..

    singgah n terus follow sini.:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. T kasih, Saly..
      Dah follow blog Saly juga.

      Padam
  3. hi:) dari segmen yg sama.Dah follow blog ni,follow kita balik:) tak paksa pun:)

    http://bilajarimenaipkekunci.blogspot.com/2012/11/segmenbw-cuti-cuti-by-emasputih.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf Din.. mengapa ye tak boleh nak ke blog Din.

      Padam
  4. datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  5. berenang-renang ke tepian blog anda. owyeah.

    btw, jom singgah belog saya da mega GA :) *wink2*

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  6. Hai!! Aida pun join segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  7. hi dari segmen sama.sudah follow awak.harap awak follow shaz juga yea

    http://bee-shawal.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html#comments

    BalasPadam
  8. Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

    BalasPadam
  9. salam :)
    singgah dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
    boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam
  10. singgah sini,.. dari segmen yang sama, n group yg sama lagi
    hehe

    http://catatansigadisloading.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-up-kan-follower.html

    BalasPadam
  11. bw dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  12. assalamualaikum.. jemput singgah ke blog
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/apakah-hukum-dapat-duit-dari-iklan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Amy. Perkongsian yg amat baik. Moga jadi panduan buat kita utk mendapatkan rezeki yg halal.

      Padam
  13. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    BalasPadam
  14. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA