Ahad, 18 November 2012

♥ Birthday GA by Sharina ♥

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang
   
Kali ini ibu join segmen yang dianjurkan oleh blogger Sharina daripada opZZpinky. Ini adalah GA yang ketiga anjuran Sha tapi baru kali pertama ibu sertai. *sebab baru je kenal. Sharina anjurkan segmen ni sempena ulangtahun kelahirannya dan Mr. A yang kebetulan jatuh pada bulan yang sama.


♥ Birthday GA by Sharina ♥
 
Tamat: 13 Disember 2012
Klik banner untuk join
 
 
Meriah sungguh GA ni sebab ramai blogger yang sponsor.
Nak tau apa yang mereka sponsor, klik SINI.

Updated : 2x Top Referrer akan mendapat RM 50
Sponsored by Atiqah Nasibah

♥ Birthday GA by Sharina sponsored by 
thanks a lot :)

Ibu tag semua yang baca entri ni..


 buat Sha & Mr. A
Moga murah rezeki, hidup diberkati dan bahagia berpanjangan.


18 ulasan:

  1. menarik... ada masa nak join juga lah...
    gud luck ibu... :)

    BalasPadam
  2. As salam Kak Salmi,

    Good Luck! Mehlah join & memeriahkan GA Marya pulak! hehehe ;)

    BalasPadam
  3. salam datang follow dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

    BalasPadam
  4. assalamualaikum salmi...selamat bersegmen yer...;)

    BalasPadam
  5. Salam
    Dtg follow dari GA yg same :)

    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    BalasPadam
  6. jemput join ga sy

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum..hye..thnks sebab join..:)

    here ! senarai mereka2 yg sporting..Jom BW ~> http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-birthday-ga-by-sharina.html

    mana tau korang ada rezeki after BW..insyallah..

    BalasPadam
  8. SINGGH SINI DR SEGMEN YG SAMA =D http://cikarinasukataip.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    BalasPadam

  9. Assalamualaikum...singgah dari segmen yang sama... ( dah lama follow ) :)

    meh lah singgah blog shawal jugak.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/

    BalasPadam
  10. gudluck awak..saya dah follower awak..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina-alamak-tuan-blog.html

    BalasPadam
  11. salam...stg drisegmen yg same...gud luck!! ^_^

    BalasPadam
  12. Slm,Aini dtg bls kunjungan dr segmen yg sama thanks ye :)

    BalasPadam
  13. tq for visiting my blog,, you are so much appreciated,, i am now your follower :D

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA