Ahad, 20 Mei 2012

♥ My Precious ♥

Assalamualaikum 

Selamat berhari minggu. 

Hari ni ibu nak perkenalkan blog ketiga ibu. 

 

 

Sebenarnya, My Precious lahir pada 1 Mei yang lepas. 

My Precious ibu hasilkan khusus sebagai wadah untuk ibu menzahirkan minat dalam pengumpulan pinggan mangkuk lama (PML). 

Melalui My Precious juga, ibu harap dapat berkongsi minat dengan rakan-rakan yang juga mempunyai minat yang sama.

 

Koleksi pml ibu tidaklah sebanyak mana. 

Tidak sehebat rakan-rakan pengumpul pml yang lain.

Cuma, dengan adanya My Precious tidaklah Ibu Berbicara ni bercampur aduk. Segala entry dan gambar berkaitan pml ibu ibu simpan di sana.

 

Buat rakan-rakan yang berkunjung ke sini, sudi-sudilah jengah ke My Precious ye.. Manalah tahu, kot-kot minat ibu ni boleh berjangkit. 

Bolehlah kita berkongsi minat selepas ini.



6 ulasan:

  1. Jap lagi kita singgah sana ye kak. Ehehe.. kitanya blog campur segala macam. Macam2 ada, hehe..

    BalasPadam
  2. ok kak...nnti saya terjah ke sana....

    BalasPadam
  3. itu blog hobi ekkk...ntilah js terjah sana...

    BalasPadam
  4. bestnya ada hobi cam kak mie ni... izan tumpang cuci mata ye... mana tau satu hari nnti berjangkit bak kata akak...

    BalasPadam
  5. cantiknya..fyzz suka design pml yg ibu punya nih..remind me kt koleksi arwah tok..

    BalasPadam
  6. ok..ok..jap lagi nk p terjah...mesti best tengok koleksi kak mie tu....

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA