Isnin, 25 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

 
Tarikh tutup: 31 Mac 2013

Ibu tag:
Mama QS
Mama Alya
Mar Haini

Senarai Sponsor:

Ps: Terima kasih Mia dan Ais Kosong yang tag ibu untuk GA ini.


13 ulasan:

  1. selamat bersegmen ibu... :)

    BalasPadam
  2. good luck ibu!
    saya pun join juga :D

    http://suriaqistina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  3. dari segmen yg sama
    gud luck

    BalasPadam
  4. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    BalasPadam
  5. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    BalasPadam
  6. good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  7. terima kasih buat ibu berbicara... tak per kita sama sama menjayakan projek nie... tengok segmen nie pun dah hampir 200 contester tu...

    http://aiskosong.com/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak-dara

    BalasPadam
  8. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  9. salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
    btw, follow u...

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  10. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  11. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    BalasPadam
  12. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. 7 ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA