Sabtu, 9 Mac 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com



Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....


57 ulasan:

  1. selamat bersegmen..:)

    BalasPadam
  2. dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

    jemput singgah:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    follower ke 675

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen ye.. nanti kita join jgk =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih BC.
      Silakan, sama-sama kita memeriahkan..

      Padam
  4. http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    singgah dari segmen sama. already follow here ;)

    BalasPadam
  5. moga terpilih..saya pun dah join juga :)

    BalasPadam
  6. Singgah dari segmen yang sama. Selamat bersegmen ibu. ^__^

    http://www.ainizakaria.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

    BalasPadam
  7. done follo2 cnie. . :)
    gudluck. . :D

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  8. Asslamualaikum. Mira singgah sini:)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  9. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  10. assalamuaikum...

    singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

    http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  11. Salam perkenalan ibu..saya datang melawat ni

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    done follow ye #679

    BalasPadam
  12. dari segmen sama :D

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  13. done here yop/yong
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    BalasPadam
  15. yana pon dh join ... ptg nie jln2 sggh peserta segmen yg lain ^^

    BalasPadam
  16. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    dah lama follow blog ni

    BalasPadam
  17. Salam perkenalan,

    Kunjung mengunjung amalan mmulia...
    Senang2 kunjung ke Relaks Minda pula :)
    http://relakssminda.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  18. kila follow sini balik ye #680 :)

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum :)

    Wani jalan-ii ziarah dekat sini , jom jenguk blog wani pulak . Follow sini

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    - balas kunjungan -

    BalasPadam
  20. Selesai blogwalking jer...sebab dah lama follow :)

    BalasPadam
  21. dari segmen sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  22. singgah sini yea, ibu., ^^

    BalasPadam
  23. singgah sini dri segmen k.mia..
    enjoy blogging~~

    BalasPadam
  24. singgah jenguk ibu dari segmen yang sama... ^_^

    BalasPadam
  25. dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  26. Salam mansi buat Ibu :)

    Ummi datang singgah sini ye....jangan lupa pantun Ibu yang indah-indah...:D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  27. Salam perkenalan,
    BW dan follow di sini

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  28. Thanks for coming ibu :) slm perkenalan XD

    BalasPadam
  29. hi bw sini dr segmen sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  30. singgah dari segmen yang sama dan dah follow blog comel ni .jemput ke blog sy .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  31. hai dtg sini berbalas kunjungan, slam kenal..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  32. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  33. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  34. salam...niCk datang balas kunjungan...done follow u dear...

    BalasPadam
  35. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. Assalammualaikum....

    mselim3 datang dari segmen yang sama, dah pernah follow blog nie....visit member2...

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  37. dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  38. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  39. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  40. Hai..hani singgah sini....dari sgmen y sama..selmat bknln yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html...jempot join ga saya pulak..jom...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html

    BalasPadam
  41. datang dari segmen yang sama,hehe :)
    ( http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html )

    BalasPadam
  42. salam perkenalan..
    ss datang dari segmen kak Mia..

    :)

    BalasPadam
  43. dari segmen sama, datang jalan2 smbil follow sini..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  44. hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #693..jom follow azuria balik :)

    http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  45. dari segmen sama ^^
    http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Jom join GA gempak yana

    BalasPadam
  46. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    BalasPadam
  47. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  48. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    BalasPadam
  49. Salam slmat pagi..apa khabar?..sy singgh kat blog ni..pagi2 jalan2 blogwlking, hari ni ada msa trluang sikit :)..sya dtng follow sini >>>jmput follow blog sy


    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/05/giveaway-i-love-perfume.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA