Selasa, 28 Mei 2013

Lama Menyepi..

Assalamualaikum dan selamat pagi teman...

Alhamdulillah hari ini sempat juga ibu meluangkan masa berbicara di sini setelah lama menyepi. Maaf ibu pohonkan sekiranya sapaan kalian di sini tidak berjawab. Banyak aktiviti selama tempoh menyepi tapi tak sempat untuk dikongsikan di sini. 

Mengiringi lawatan murid tahun 6 ke sebuah Sekolah Menengah Sains Sultan Ahmad Shah (SEMSAS)

Membimbing ahli Kelab Dr. Muda menyiapkan Buku Informasi untuk Karnival Dr. Muda peringkat daerah.

AJK sambutan Hari Guru.
(Tuan tanah tak sempat bergambar..)
 Persiapan hantaran untuk perkahwinan adik.

 Persiapan pendaftaran Ude ke Kolej Matrikulasi.

Alhamdulillah, semuanya telah selesai. Terasa ingin berehat, namun masih ada kertas peperiksaan yang belum bersemak. Harap-harap dapat disiapkan sehari dua ini kerana masih banyak tugasan yang menanti.


8 ulasan:

  1. assalamualaikum ibu, dah cuti sekolah ni hope ibu boleh update blog ya. hehehe bestnya, jadi cikgu sentiasa busy kan ibu? tapi jasa cikgu sangat dikenang :D

    BalasPadam
  2. jgn lupa rehat ya ibu...:)

    BalasPadam
  3. Tak aper. Utamakan mana yang perlu diutamakan dulu.

    Selamat bercuti bersama keluarga.

    BalasPadam
  4. Patutlh kak mie lama menyepi..yah slalu jugak dtg menjengah ttp xde n3 baru...
    Alhamdulillah akhirnya semuanya settle..Ude p matrik mana kak mie..Angah akhirnya memilih asasi law n xjadi ke matrik gopeng......

    BalasPadam
  5. dah agak dah ibu mesti busy... tapi tau... you'll be coming back cam mana pun...

    BalasPadam
  6. Siannya bizi yeh....
    Dah terjawab pun Pelamin siapakah itu.... Pelamin adik ye!

    BalasPadam
  7. fuuuh mmg banyak betul komitmen nya tu....

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA