Sabtu, 22 September 2012

Wanblur Review Follower ke-01333


Assalamualaikum dan selamat petang. Dah dua hari iBu BeRbiCaRa sepi tanpa entry baru. Ibu amat-amat sibuk ketika ini. Sudah menjadi kebiasaan, selepas UPSR, sekolah semakin sibuk. Pelbagai program yang dulunya tertangguh akibat persediaan menghadapi UPSR telah dijalankan semula. Tambahan pula, cuti akhir tahun dah semakin hampir. Dua minggu lagi, murid-murid akan menghadapi peperiksaan akhir tahun. Jadi, faham-faham ajelah..

Hari ini adalah hari persekolahan bagi menggantikan cuti Hari Raya Aidilfitri. Hari ini menggunakan jadual hari Jumaat. Jadi, masa di sekolah hingga jam 11.50 pagi je. Balik dari sekolah, terus jenguk iBu BeRbiCaRa dan bercadang nak singgah blog rakan-rakan. Tak perlu risau pasal hidangan tengah hari sebab pagi-pagi tadi ibu dah masak.  

Kunjungan pertama ibu tengah hari ni ialah ke blog Wanblur yang merupakan peserta segmen Saya Nak Di Review & Promote anjuran miss z berceloteh. Rupa-rupanya, kelmarin Wanblur Review Follower ke 01333. Haaa.. nak tau siapa follower bertuah tu? Jom tengok..


Kredit: Wanblur

Gembiranya ibu bila baca komen Wan tu.. Maklumlah, ibu ni baru setahun jagung bergelar blogger. Sibuk pulak dengan kerjaya dan anak-anak.. Tak sempat nak godek sana-sini bagi blog ibu ni cantik, menarik dan debom macam blog orang lain. Lepas ni, harap Wan boleh komen pasal entry-entry ibu pulak ye.. Ibu ni nama je guru Bahasa Melayu, namun bab menulis ni kureng sikit. Wan komenlah sejujur-jujurnya ye. Tak usahlah berlapik-lapik sebab nak jaga hati ibu. Jangan risau insyaallah, ibu akan menerimanya dengan hati yang terbuka. Wah, macam dialog ibu kandung pulak!! Hehe..

Sejujurnya, ibu belum kenal siapa Shazwan Azizan pemilik Wanblur ni. Berdasarkan beberapa entrynya yang ibu baca, Wan adalah bakal doktor (betul tak Wan? sorry kalau ibu salah). Wan sedang sibuk mempersiapkan diri untuk menghadapi exam.  


Lepas ni bolehlah terjah ke blog Wan ye..



11 ulasan:

  1. tahniah sis...hepi berblogging...^^
    lama tak bersua...

    BalasPadam
  2. Best kalau ada org review blog kita kan.. Untung2 dpt geng baru... Hehe

    BalasPadam
  3. TAHNIAH3X...kak mie mmg ada luck lh.....

    BalasPadam
  4. tahniah ya kak salmi.... ;) best tu..

    BalasPadam
  5. Nak ucap tahniah juga.. Hehe.. ^_^

    BalasPadam
  6. wah tahniah follower ke 1333...dh byk follower akak..tahniah akak

    BalasPadam
  7. Tahniah ye ..... OKje pun seronok jugak bila orang review ni kan... seram sejuk mula-mula je pas tu terima seadanya...he...

    BalasPadam
  8. Tahniah Ibu....Baru CR tahu ibu nie Cikgu Bahasa Melayu ya...

    BalasPadam
  9. wah dah bertambah follower..tahniah ibu

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA