Rabu, 19 September 2012

Segmen : Saya Nak Di Review & Promote

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Ibu nak bersegmen lagi. Segmen kedua anjuran miss z yang ibu sertai. Selepas selesai UPSR ni ibu ada sedikit kelapangan. Jadi, dapatlah join pelbagai macam segmen. Apa salahnya memeriahkan segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan.. betul tak? Sambil-sambil tu dapat juga tambahkan follower ibu yang ciput ni..

Bagi yang nak join, sila klik banner comel ni..


Tamat: 19.09.2012 
jam 2.00 petang  




Banner iBu BeRbiCaRa


16 ulasan:

  1. gud luck kak mie...

    lama dah izan tak join segmen2 nih. nak kena cari balik semangat yg dah makin menipis nih...

    BalasPadam
  2. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas kunjungan..
      Kunjungan dh dibalas

      Padam
  3. Datang dari tempat yang sama dah follow harap dapat follow balik
    http://mia-udax.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah sini.
      Ibu dh berkunjung ke blog mia

      Padam
  4. Blogwalking untuk dari Segmen Saya Nak Di Review dan Promote miss Z berceloteh !

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Eraz Fadli.
      dh pun ke sana..

      Padam
  5. dari segmen sama .. jom sggh blog yana

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam Yana.. dh singgah blog Yana..

      Padam
  6. saya singgah dan follow sini. kami dari segmen yang sama. jom lah singgah dan follow saya juga.

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    selepas join segmen dari missZ, joinlah segmen saya pulakk :)

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam fayun.. dh pun follow sana sblm ni..

      Insyaallah akan join jika berkesempatan..

      Padam
  7. legakan UPSR dh lepas....ttp mood nk berblog lak dh makin merudung la kak mie....huhuhu......

    BalasPadam
  8. selamat bersegmen kak mie..:)

    BalasPadam
  9. Selamat Bersegmen ibu...Rajin betul...

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA