Khamis, 10 Januari 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Asalamualaikum. Selamat pagi.


 Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Tarikh Tutup: 09.02.2013 

Pagi ini ibu turut serta dalam Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen. Sempat buat entri kerana syaratnya mudah je. Bagi yang bertuah, anda akan dapat key-chain daripada Hanif. Bukan satu, bukan dua tapi tiga key-chain yang telah Hanif kumpulkan sepanjang 2012.

Jom kita memeriahkan segmen Hanif ni. Kepada yang nak join tu, klik aje banner di atas.

Ibu tag:


55 ulasan:

  1. ibu ! tQ tag .. nanti sy join :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Join, jangan tak join ye Mar..

      Padam
    2. dah join.. singgah dr segmen yg sama ye ibu :)

      Padam
  2. hai ibu...salam kenal & follow..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi jadi follower ibu.
      Dah follow blog MJ.. 101

      Padam
  3. Assalamualaikum ibu, terima kasih sudi tag sheila. insyallah sheila akan join juga ye. good luck ibu :)

    BalasPadam
  4. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah nanti akak terjah ke blog peserta2lain..

      Padam
  5. gud luck sis...kalau smpt js nk join jugak lah...
    hihi

    BalasPadam
  6. salam..join dari segmen yang sama..done follow you..follow me back..good luck..=)

    miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  7. Good luck ibu Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  8. good luck kak salmi :)

    BalasPadam
  9. selamat bersegmen ibu...rasa mcm nak join lah plak segmen ni...nampak mcm simple je...

    BalasPadam
  10. dari segmen yg sama , done follow, folloe me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  11. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  13. assalamualaiakum salmi...selamat bersegmen yer..:)

    BalasPadam
  14. salam...saya dtg dari segmen yg sama....dah follow #583 http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  15. Salam, ronda-ronda peserta Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen.
    Hootoh Blog: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

    BalasPadam
  16. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  17. balas kunjungan
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  18. dah join giveaway hanif?
    Good luck ya,

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  19. follow ibu and komen2 kt cni.. dari segmen same.. Selamat berjaye ye.!

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  20. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    BalasPadam
  21. salam dri budak kampung
    naek baseka dri sana ke sini
    dtg nktempek sini

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  22. salam.. jalan2 sini :)
    dari giveaway yg sma...

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  23. goodluck ibu!!!

    http://nadikehidupanku.blogspot.com

    BalasPadam
  24. datang balas singgah..
    good luck ibu...

    BalasPadam
  25. salam...thanks sebab sudi jenguk2 kita..huk7..
    thanks jugak sebab sudi follow kitew...huhu... i follow balik!! nice too meet u!!

    BalasPadam
  26. Salam kenal. Good luck for this giveaway.

    My link:
    http://amirofie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  27. singgah sini bls kunjugan.
    good luck jugak.

    happy blogging :)

    BalasPadam
  28. dari segmen same..
    done follow your blog..
    follow sini balik..

    http://debabpunyeceriter.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  29. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    http://www.hanifidrus.my
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    BalasPadam
  30. selamat bersegmen dan gud luck ibu... ^_^

    BalasPadam
  31. salam . singgah sini . http://iloveyoumommyiloveyoudaddy.blogspot.com/2013/01/blog-post_11.html

    BalasPadam
  32. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  33. jenguk ibu dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  34. syasya dtg sini membalas kujungan ibu :)

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  35. Gud luck yer ibu..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  36. Good luck ibu.. jom komen di segmen saya pula..

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  37. Sayang sayang ibu.. Baby jenguk dr segmen sama ni :)

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen_12.html

    Jom ibu mai jalan2 sini

    BalasPadam
  38. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    BalasPadam
  39. dari segmen sama. dtg singgah

    BalasPadam
  40. dari segmen yg sama

    follow sekali lah

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  41. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  42. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    BalasPadam
  43. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    BalasPadam
  44. ..selamat bersegmen..:)
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-hanif-idrus-giveaway-2013.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA