Rabu, 16 Januari 2013

Menang Pendrive Sony 4GB ♥ Terima Kasih Mia!

Pagi tadi Mia telahpun mengumumkan pemenang Giveaway Mialiana.com namun ibu hanya dapat membaca pengumuman Mia tu tengah hari tadi setelah pulang dari sekolah. Alhamdulillah, berjaya juga ibu menempatkan diri antara sepuluh orang peserta bertuah yang akan menerima pendrive Sony 4GB daripada Mia. Terima kasih Mia! 

Ibu suka join giveaway ini sebab syaratnya yang mencabar kreativiti peserta. Kita perlu bersaing untuk menghasilkan entri yang bisa memikat hati Mia di samping menepati syarat-syarat yang telah ditetapkan. Alhamdulillah, setelah beberapa kali menukar idea, akhirnya berjaya juga ibu hasilkan entri penyertaan Giveaway Mialiana.com.

Tahniah daripada ibu buat sembilan lagi pemenang. Sesungguhnya, mereka ini memang kreatif. Buat Mia, terima kasih yang tak terhingga daripada akak. Moga Mia sekeluarga terus dimurahkan rezeki dan bahagia sentiasa.

Terima kasih juga buat Arina kerana meminjamkan doodle comel dalam entri penyertaan.

P/s: Ada yang bertanyakan tentang idea LCD TV tu.. Ibu nak ceritakanpun malu sebab ibu pun terkial-kial nak hasilkan benda tu. hehe..


41 ulasan:

  1. comey doodle 2 ibu...takniah ibu.untg dpt free..ibu insan bertuah ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Iman.. Doodle tu ibu pinjam drp Arina. Memang doodle yg Arina buat comel2..

      Padam
  2. comel je doodle tu.
    Tahniah ibu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih MIza. Doodle tu ibu pinjam drp Arina. Memang comel2 doodle yg Arina buat..

      Padam
  3. tahniah Ibu...mmg idea LCD TV tu best...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Timi. Idea tu muncul semasa menonton tv di rumah..

      Padam
  4. Tahniah dan comelnyer si tudung biru :)

    BalasPadam
  5. best kan dapat adiah.. berbunga2 ati kiter...

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum ibu, taniah ye. bestnya menang pendrive! ibu talented :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sheila ada tag nama ibu dalam satu giveaway by JiwaRosak. jemput join ye ibu...

      http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/giveaway-new-year-2013-jiwa-rosak.html

      Padam
  7. tahniah ibu! rezeki rezeki. syukur alhamdulillah :)

    BalasPadam
  8. Tahniah kak,bkn senang nak menang.Alhamdulillah rezeki akk..:)

    BalasPadam
  9. Waa tahniah Mie, cayalah!!

    BalasPadam
  10. wahhhh! tahniah ibu!
    best tu dapat thumdrive :)

    BalasPadam
  11. TAHNIAH kak mie...mmg kak mie ada luck lh.....

    BalasPadam
  12. Tahniah ibu..very inspired lah!

    BalasPadam
  13. wahhhhh... sweetnya entri ni. terima kasih ya kak salmi. apa2 pun thanks sangat2 sebab banyak bagi sokongan pada mia selama ini dan juga kak salmi ni pun kreatif orangnya. good job.

    sekarang ni tinggal tunggu hadiahnya sampai ya... sayang kak salmi juga... (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apalah sangat entri ini berbanding ilmu yang akak dapat drp Mia. Mia juga sumber inspirasi utk akak terus menulis di blog ni..

      Padam
  14. tahniah ibu...jom join GA saya jugak...

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/giveaway-nadikehidupanku-2013-setia.html

    BalasPadam
  15. taniah! Hehe , bukan senang tu nak jadi pemenang bertuah ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA