Isnin, 7 Januari 2013

Terima Bookmark Calendar daripada Shida

Assalamualaikum dan selamat petang.

Disember lepas ibu telah menyertai 26th Birthday Giveaway by ShidaR. Entri penyertaan ibu ada di SINI. Shida bermurah hati untuk menghadiahkan Mini Calendar Exclusive sama ada pocket calendar, bookmark calendar atau keychain calendar kepada 60 orang peserta terawal.

Alhamdulillah, ibu adalah antara 60 orang peserta terawal tersebut dan seperti yang telah dijanjikan, akhirnya ibu telahpun mendapat hadiah daripada Shida.

Ibu terima bookmark calendar ini minggu lepas. Sukanya ibu. Kebetulan pulak tuan blog memang tengah rajin membaca sekarang ni. Terus selit dalam buku. Terima kasih banyak-banyak ye Shida!


27 ulasan:

  1. tahniah..:)
    sambil membace bole tgk tarikh sekali..hehehe

    BalasPadam
  2. tahniah sis...
    sesuatu kenangan yg sukar dilupakan ni...

    BalasPadam
  3. As salam Kak,

    Tahniah! Dulu masa di Msia Marya mmg suka join contest & GA tp sejak di Peru ni rasa mcm tak sesuai pulak nak join ;))

    Small gift yet brings very big meaning :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul Marya, sangat bernilai..
      Dah balik ke Malaysia nanti bolehlah join semula.

      Padam
  4. tahniah..bestkan dapat hafiah dari kawan2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Memang seronok sangat. pemberian rakan yang tak pernah bersua muka..

      Padam
  5. Assalamualaikum ibu, bestnya dapat bookmark cute tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best Sheila.. Pemberian drp seorang rakan yang tak pernah bersua muka..

      Padam
  6. bestnye selalu akak menang kan?xpernah dapat pape hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Intan.
      Join utk suka-suka je.. Kalau menang tu kira bonus la tu..

      Padam
  7. bestnya kak,org memberi kita merasa kan..:)

    BalasPadam
  8. tahniah..kite pn dpt gak tpi kalender mini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah Farisha..
      Kalender mini pun ok juga..

      Padam
  9. tahniah ibu... saya pun suka kumpul bookmark. pegi mana2 mesti beli satu sbg cenderahati. hehe.. lepas tu semua buku saya letak bookmark lain2. hehe~

    BalasPadam
  10. lega ibu dah dpt tahniah sekali lg dr shida :)
    maaf shida skg kurg BW sbb mslah kesihatan yg xmgizin..

    hari ni baru sempat mnjengah :)
    tahniah lg skali :)

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA