Isnin, 11 Februari 2013

1st Segmen: Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist


Tarikh tutup: 25.02.2013

Kali ini segmen sulung anjuran Ina Sazali pula jadi pilihan ibu. Kali pertama terpandang segmen ni terus berhasrat nak join. Suka tengok bannernya yang sweet tu. Ibu dahpun follow blog Ceritera Ina sebelum ini. 

Kata Ina, semua blog yang join segmen ini akan disenaraikan di bloglistnya sepanjang tahun 2013. Jadi, jangan lepaskan peluang. Jom join ramai-ramai. 

P/s: Semasa entri ini ditulis, peserta dah mencecah hampir 50 orang.


9 ulasan:

  1. time kasih ibu sudi join segmen ina :)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen kak mie....

    BalasPadam
  3. bagus segmen di tu...nak tengo lah ya

    BalasPadam
  4. mcm simple je segmen ni...boleh dipertimbangkan....

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen dan bloglist...

    BalasPadam
  6. Nanti kalau berkesempatan akan join.. nak berjalan2 kat blog kekawan dulu..:)

    BalasPadam
  7. Salam kenal.. dari segmen yang sama. jemput singgah balik yer...

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/1st-segmen-ina-sazali-mencari-rakan.html

    BalasPadam
  8. slm ibu...seronok nk kongsi ilmu keibuan dgn ibu..jom follow sy

    http://ummirdina.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA