Ahad, 3 Februari 2013

Segmen Blogger i2 Sahabatku

Tarikh tutup: 28 Feb 2013

Semasa blogwalking tadi terjumpa segmen ni yang dianjurkan oleh Rahmad Mat. Kebetulan dah agak lama tak join segmen dan memang dah follow blog penganjur sebelum ini, jadi terus buat entri penyertaan.

Syarat-syaratnya:
  1. Buat entri bertajuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”
  2. Tempek gambar di entri
  3. Linkkan ke entri ini
  4. Follow blog penganjur - tiada paksaan
  5. Letakkan link entri di ruangan komen
Kelebihan Join Segmen ini:
  1. Masuk bloglist penganjur sepanjang 2013
  2. Trafik blog akan meningkat
  3. Follower semakin bertambah
  4. Kenalan blogger semakin ramai
  5. Perkongsian antara blogger dengan blogger
Kepada yang berminat tu, jangan tunggu lama-lama. Meh join ramai-ramai..


9 ulasan:

  1. selamat bersegmen ibu and wish u a great week ahead :)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen kak salmi... mia pun join juga...

    BalasPadam
  3. Thanks sbb sudi join..

    Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

    Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
    Kat Sini

    BalasPadam
  4. Berita gembira...
    Anda adalah pemenang Giveaway Hanif Idrus 2013.
    Sila lihat senarai pemenang di alamat :
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html
    Sila e-mail alamat anda kepada hanif@tkr.com.my
    Dengan menyertakan :
    a) Alamat blog
    b) Nama Penuh
    c) Alamat surat menyurat
    d) No Tel ( Bila saya hantau saya g tau)
    No telefon anda adalah rahsia....hahahhahah

    BalasPadam
  5. assalamualaikum. selamat berkenalan :)

    done follow awa dr segmen y sama.
    #

    jemput follow saya balik kalau sudi :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen ibu... ^_^

    BalasPadam
  7. penat iman kayuh speda
    tumpang letak speda kat tiang sini ek

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    BalasPadam
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA