Ahad, 24 Februari 2013

Misi Bloglist By Cik Zara


Tarikh tutup: 15 Mac 2013

Kali ini ibu turut serta dalam segmen anjuran Cik Zara pula. Ibu ditag oleh Mia. Terima kasih Mia! Nak juga duduk dalam bloglist Cik Zara. Ibu adalah follower ke-488 Cik Zara. Ibu tag MamaQS dan Miz Ruha.

Syarat Penyertaan:
  1. Follow blog Cik Zara
  2. Like Page BlueYarnCrafting
  3. Buat satu entry "Misi Bloglist By Cik Zara" 
  4. Letak banner di atas dan link kan pada entry ini sahaja
  5. Tag dua orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
  6. Copy paste link entry anda pada ruangan comment entry ini
Rakan-rakan lain yang baca entri ni bolehlah join sama. Klik banner untuk join.

10 ulasan:

  1. kita pun join juga...ehehe

    BalasPadam
  2. hye..
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    BalasPadam
  3. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen...goodluck lagi! :D

    BalasPadam
  5. salam.. deno datang dari segmen zara.. :)
    www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam
  6. singgah dari segmen yg sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    BalasPadam
  7. kak ibu atas kesuntukan masa tak sempat dinda nak nak mencuba kak ibu...

    BalasPadam
  8. mekasih tag...
    selamat bersegmen ibu... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha!! tak sempat nak join...
      tuan segmen dah tutup segmen ni...

      Padam
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA