Selasa, 18 Disember 2012

26th Birthday Giveaway by ShidaR

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang 

Semalam Shida telah melancarkan Giveaway sempena hari lahirnya yang ke-26 yang akan disambut pada Januari akan datang. Ibu ingin turut sama memeriahkan Giveaway ini bersama rakan-rakan yang lain. 


 26th Birthday Giveaway by ShidaR 
 Klik banner untuk join.

Tarikh tutup:
31 Desember 2012

 Hadiah-hadiah:
Mini Calendar Exclusive untuk 60 peserta terawal berupa:
  • pocket calendar
  • bookmark calendar atau 
  • keychain calendar

Hadiah Tambahan Khas:

  • Top Referrel x 1
  • Top Komen x 2
  • Ucapan Terbaik dalam entri x 1

Istimewa buat Shida...

Berseni anyaman si tudung saji,
Tudung tersangkut di pohon cemara;
Pekerti mulia akhlak terpuji,
Moga disenangi setiap masa. 

Terbang berkawan si rama-rama,
Mari hinggap di ranting mati;
Moga dikurniakan iman yang sempurna.
Hidupmu pula sentiasa diberkati.

 Kicau kenari di pohon rumbia,

Terbang berkawan arah ke barat;
Dimurahkan rezeki dipanjangka usia,
Hidup dirahmati dunia akhirat.

 P/s: Orang pemurah Insyaallah akan dimurahkan rezeki juga.


5 ulasan:

  1. goodluck ibu salmi.. hehe =)

    BalasPadam
  2. good luck ya kak salmi. mia tak sempat nak join..

    BalasPadam
  3. bestnya pantun ibu...
    gud luck ibu...

    BalasPadam
  4. admin singgah ya dear :)
    thanks sebab sudi join GA simple ni yg berlangsung selama 10 hari.
    calendar exclusive tu admin dah pos ye akan dapat dalam bbrapa hari ni,
    so gudluck untuk pnmbahan hadiah jika mng nnt..kptsan admin akan kua pda 5 jan 13, tahniah k~!

    admin,
    www.duniashida.com

    ibu salmi thanks pantun tu hehe bbakat sbnarnye ibu ni hehee :D

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA