Rabu, 12 Disember 2012

Rezeki Bersegmen ♥ Terima Kasih, Mia!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Alhamdulillah, berbaloi menyertai pelbagai segmen sejak akhir-akhir ni. Tentu ramai yang tahu ibu antara pemenang bagi Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com. Mia dah umumkan pemenangnya semalam.
Pengumuman oleh Mia semalam. 
Terima kasih, Mia!

Alhamdulillah, syukur sangat. Tak sangka entry ibu di saat-saat akhir berjaya memikat hati Mia. Hampir-hampir ibu terlupa pasal segmen Mia tu. Dah tengah malam 7 November barulah ibu perasan tarikh tutup segmen tu keesokan harinya. Selepas Mia sahkan penyertaan ibu keesokan harinya, terus ibu bw ke blog semua peserta. Walau bagaimanapun ada sebuah blog yang tak berjaya ibu terjah. Lupa pulak nama blog tu.

Ibu nak sangat menang segmen ni sebab entri pemenang akan direview oleh Mia. Sebelum ni ibu ada menyertai Segmen Mialiana.com - Mari Berpantun tapi tak berjaya. Walau bagaimanapun ibu seronok dapat turut serta kerana dapat mengarang pantun. Kemudian, ibu turut serta dalam Segmen Banner Gift Mialiana.com. Alhamdulillah ibu berjaya tersenarai antara penerima banner daripada Mia. 

Tidak sia-sia kita turut serta dalam segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan. Andai tak menang sekalipun, tetap rasa gembira kerana dapat beri sokongan kepada mereka. Selain itu, dapat juga menambah kenalan.

p/s: Teringin buat segmen sendiri..


18 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. tahniah ye.. :)

    BalasPadam
  2. tahniah ibu...dapat tempat pertama...:)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum ibu, taniah ye menang banner eh? bestnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam..
      terima kasih Sheila.. banner tu yg sebelum ni. Yg ini Mia akan review entri kita..

      Padam
  4. wahhh tahniah ibu..ni jelez ni..hee


    link Chot,Jom singgah :
    http://chot91.blogspot.com/2012/12/entry-bertarikh-12122012.html

    BalasPadam
  5. Salam Mi, lama ummi tak bertandang ke sini. Tahniah ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Ummiross. Sayapun dah lama tak ke blog ummi. Nanti nak juga ke sana, ada urusan sikit. hehe..

      Padam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA