Sabtu, 22 Disember 2012

Kenangan 20.12.2012 ♥ Mialiana.com Review Ibu Berbicara


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang 

Tanggal 20.12.2012 ada peristiwa manis buat ibu sebagai blogger. Pagi itu, semasa buka blog terus jenguk ke sidebar. Seperti biasa, Mialianalah antara orang yang paling awal menyapa ibu di shoutbox. Jika kebiasaannya Mia menyapa dengan ucapan 'selamat pagi' atau 'good morning' tapi semalam sapaan Mia agak lain bunyinya.


Ibupun dapat agak, tentu ada sesuatu di blog Mia. Terus ibu terjah ke Mialiana.com. Rupa-rupanya Mia review blog kesayangan ibu ni. Mia review Ibu Berbicara sebagai pemenang pertama Segmen Follow dan Blogwalking oleh Mialiana.com. Pengumuman pemenang dibuat oleh Mia dalam entri di SINI.

Jom kita tengok apa kata Mia tentang entri penyertaan dan blog ibu ni.


Entri penyertaan ibu di SINI

Review penuh oleh Mia boleh dibaca di SINI.

Gembira dan terharunya ibu apabila blog ibu ni direview oleh blogger yang dikenali ramai. Siapa tak kenal Mia kan? Tetiba semangat berblog makin berkobar-kobar. 

Terima kasih Mia. Sayanggggg Mia.


19 ulasan:

  1. sukanya kalau ada orang review blog kita... tahniah ibu... ^_^ semakin bersemangatlah ibu lepas ni... :)

    BalasPadam
  2. Mestilah gembira sebab yg review tu Mia Liana. Kakak tapi tak terbacalah pulak mungkin sebab 20hb tu Johor cuti kakak tak buka blog...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye Kakzakie gembira sangat sebab Mia sudi review blog kita.

      Padam
  3. sama2 kak salmi... sayang kak salmi juga... ;) thanks for this lovely entri...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Mia. Makin bersemangat nak hasilkan entri yg bermanfaat buat pengunjung.

      Padam
  4. Ibu kan feymes..Congrates!Join gak segmen ni tapi takde rezeki.Masa tu follower baru 30 orang rasanya.Bagus segmen Kak Mia ni,dah naik sampai 100 follower saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih KC. Tak famous manalah ibu ni. Masih jauh lagi. Setuju, suka join segmen Mia..

      Padam
  5. sy pun suka kalau ad org review blog sy...hehe
    tahniah kak

    BalasPadam
  6. wahh beznya taniah dear ;-)

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Terima kasih Timi.
      Tahniah juga sebab Miapun dah review blog Timi.

      Padam
  8. Tahniah kak mie.....moga semangat berblog makin membara.....

    BalasPadam
  9. tahniah Ibu,list ibu saya ada letak di sidebar saya :)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum ibu, bestnya, ibu ni sporting dan bagus sebab tu ramai dah review ibu kan? hihi sheila tak jemu nak jenguk sini. terasa damai, macam mak sheila yang punya blog. hihi

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA