Sabtu, 8 Disember 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Awal pagi ini barulah ibu berkesempatan untuk turut serta dalam segmen yang dianjurkan oleh Mialiana.com ini. Sejak dilancarkan pada 24 November yang lalu, ibu dah bertekad untuk turut serta. Namun, tangguh punya tangguh malam tadi barulah perasan yang hari ini adalah tarikh akhir penyertaan.

Segmen ini mendapat sambutan hangat. Sehingga kini dah 113 orang menyertainya. Kepada sesiapa yang nak turut serta, jangan malu jangan segan. Klik je banner di bawah ni..



Follower ibu sekarang: 450 orang

Jom tengok, apa yang paling ibu suka di Mialiana.com:

Loadingnya pantas tak perlu menanti, 
Menggamit tetamu berkunjung kembali.

Susun aturnya kemas dan rapi, 
Menarik di mata memikat di hati.

Gaya penulisan santai sekali, 
Mudah difahami, menyenangkan hati.

Banyak tips yang telah diberi,
Antara yang ibu suka, entri di sini.

Di sini juga banyak informasi,
Tak percaya? Bacalah entri ini.

Menjadi inspirasi, memberi motivasi, 
Bacalah di sini, sini, sini dan sini.

Pemiliknya juga sangat friendly
Membalas komen rajin sekali. 

Followers juga sangat dihargai, 
Banner Gift itulah bukti.

Taglinenya amat dikenali,
Sweet sekali.

p/s: Harap-harap penyertaan ibu ni menepati syarat.



58 ulasan:

  1. jenguk ibu dari segmen yang sama... ^_^
    akhirnya ibu join juga... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kerja bertangguh inilah jadinya. hehe.. Nasib baik sempat lagi..

      Padam
  2. as salam

    kak salmi memang terer la berpantun.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah sikit2, Tihara..
      Belum sampai tahap terror lagi.. heheh

      Padam
  3. terima kasih ya kak salmi sudi join segmen mia ni. dah check dan entri penyertaan lengkap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah dh lengkap.
      Terima kasih Mia..

      Padam
  4. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama.

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 2 hari je lagi!!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Ain sudi singgah. Maaflah dah sempat nak join.. huhu

      Padam
  5. salam ibu... farah datang buat kunjung balas... thanks sudi lawat blog picisan saya ye ibu... ^_^ follow ibu juga!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Farah. Salam perkenalan

      Padam
  6. Apa khabar Ibu?
    Kunjungan balas dari Wilma...

    http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, sihat.
      Terima kasih Wilma.

      Padam
  7. datang membalas kunjungan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Fendy.
      Salam perkenalan drp ibu.

      Padam
  8. dtg dari segmen sama dan follow blog nie.. :)

    BalasPadam
  9. Time kasih akak.
    Sye dr segmen yg sama,
    dtg utk membalas kunjungan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama Sue
      Terima kasih sudi berkunjung.

      Padam
  10. Follow sini :) kretip nya ! :D

    BalasPadam
  11. salam ibu , saya dari segmen yang sama . sudah follow ibu . :) harap dapat follow saya jugak ..
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf GC.. Macam mana nak follow ye.. Ibu cuba tapi takde button follow..

      Padam
  12. salam kunjungan dari segmen yang sama..
    maaf kak, lmbat sikit BW.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe Mimie.
      Terima kasih sudi berkunjung

      Padam
  13. Salam...sy menyinggah balas kat blog akak ni dari segmen sama...
    http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    thanks!

    BalasPadam
  14. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Ayu..
      Ibu dah join.

      Padam
  15. datang dr segmen yang sama...
    http://www.mysyah-holiday.com

    BalasPadam
  16. Done follow, sy dari segmen sama :)
    http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html#comments

    BalasPadam
  17. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Malam ni ye..
      Terima kasih Mia.

      Padam
  18. Terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  19. assalaamualaikum. muja datang nak ucap tahniah menang segment kak mia and nak jemput join ga free domain for all. semua peserta akan dapat and no winners will be chosen. do join k :D

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Muja.
      Insyaallah jika berkesempatan nanti ibu join.

      Padam
  20. Salam kenal. Hai :) Miza datang daripada segmen yang sama. Singgah sini dan follow :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Miza.
      Ibu dahpun ke blog Miza & follow sekali.

      Padam
  21. tahniah kak kerana terpilih dalam segmen ni.. :)

    BalasPadam
  22. Menarik entri ini. Suka membacanya:)

    BalasPadam
  23. singgah dari segmen sama...TQ kerana dtg terjah blog fendy..

    BalasPadam
  24. tahniahh ibuu.. patut la terbaikk dr ibu. kata2 ibu sgt indah & berseni.. hehe :)

    BalasPadam
  25. Dtg dari segmen yg sama...

    BalasPadam
  26. Salam Ibu...ni Hana datang dari segmen yang sama ... dah follow blog ibu ,..nanti ibu datanglah jenguk blog Hana ya ...dan follow Hana sekali ..terimakasih

    http://hanamhaslan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html#comment-form

    BalasPadam
  27. salam, n hi dear. terjah dari segmen yang sama. owyeah.

    jom bw ke belog saya sambil mkn supper.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  28. Datang menjenguk dari blog Mia.

    Tahniah kerana menjadi pemenang :)
    Semoga terus berjaya

    BalasPadam
  29. jalan jalan sini salam perkenalan

    BalasPadam
  30. salam,

    salam perkenalan, baru sekarang sempat follow & Bw..

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA