Isnin, 31 Disember 2012

Follower ke-555 Ibu Berbicara

Semalam, 31.12.2012 follower blog ini dahpun mencecah 555 orang. Sangat gembira biarpun angka 5 itu hanya dalam tiga digit bukan empat digit macam blog-blog lain tu. Dapat juga ibu printscreen 555 tu.

Tak sabar ibu nak kenal siapa Ann Ishak. Terus je klik icon Ann Ishak tu untuk ke blognya. Ann Ishak adalah pemilik blog Before, Now, Forever. Sempat juga ibu baca beberapa entri di blognya. Ann baru saja menyambut ulangtahun perkahwinan yang kedua pada 24 Disember yang lalu. Tahniah ye Ann! Moga Ann dan suami, Faizal sentiasa bahagia menyulam cinta.

Header blog Ann ni sangat simple. Hampir-hampir tak nampak tulisannya.

Dah lama Ann bergelar blogger, sejak tahun 2007 lagi. Namun, Ann hanya aktif menulis sekitar 2010. Terima kasih Ann kerana sudi follow Ibu Berbicara. Salam perkenalan daripada ibu. Buat rakan-rakan yang belum mengenali Ann, bolehlah terjah ke Before, Now, Forever.

P/s: Terima kasih juga buat para follower yang lain.


19 ulasan:

  1. Assalamualaikum ibu, bestnya dah makin ramai followers! taniah ibu

    BalasPadam
  2. tahniah kakmie... cantik no 555 tu dan dpt captured plak tu.

    teringat plak masa sekolah rendah dulu ada buku 555 ni buat dictionary sendiri

    BalasPadam
  3. tahniah kak...cantik 555..nt nak terjah blog dia :)

    BalasPadam
  4. 555... nombor cantik... ^_^
    tahniah ibu.. :)

    BalasPadam
  5. wah dh 555....followers yah baru 400+++..apapun tahniah...

    BalasPadam
  6. Tahniah kak:)
    Blog menaRIK pasti ramai yang sudi..
    :)

    BalasPadam
  7. tahniah . semoga berambah readers akak ;)

    BalasPadam
  8. angka yg cantik tu kak sempena nak smbut tahun baru.hehe

    BalasPadam
  9. teringat buku 555 yang selalu dibuat buku tulis hutang tu... plat kete akak yang pertama juga MAA 555... no ong kate orang Cina

    BalasPadam
  10. wah bertuah jadi follower yg bernombor2 cantik ni...tahniah kepada ibu sebab bertambah follower...bila terjah blog Ann terus rasa lapar plak....haha

    BalasPadam
  11. oh, terima kasih ibu, tak sangka saya follower yang ke 555. entry ibu pun banyak yang menarik, insyaAllah saya follow setiap entry ibu nanti.

    BalasPadam

Terima kasih atas kunjungan dan komen-komen ikhlas daripada anda. Insya-Allah kunjungan anda akan dibalas.

COPYRIGHT 2011 - 2015 © IBU BERBICARA